Wie ben ik?

Welkom bij Ilke’s Hairvision!

Mijn naam is Ilke Van Dyck. Reeds vanaf zeer jonge leeftijd toonde ik interesse in alles wat met haartooi te maken had, ik moest en ik zou kapster worden.

Ik studeerde vier jaar haarzorg aan het Heilig Graf in Turnhout, gevolgd door een zevende specialisatiejaar. Ik kreeg al meteen na deze studies de kans om aan de slag te gaan in een kapsalon, dit ook in Turnhout. Na deze eerste ervaringen ging ik werken in Mol. Naast deze job benutte ik al mijn vrije momenten om, als zelfstandige in bijberoep, bij mensen thuis haar te gaan coifferen. De combinatie; in een kapsalon werken en zelfstandige in bijberoep zijn, was na verloop van tijd niet meer haalbaar. Aangezien mijn klantenbestand steeds meer uitbreidde, kon ik dan eindelijk mijn grote droom waarmaken: een eigen kapsalon openen! “Ilke’s Hairvision”

Nu, jaren later ben ik nog steeds even gepassioneerd om mezelf te blijven verbeteren. Hiervoor neem ik op regelmatige basis deel aan workshops en opleidingen, en bezoek ik kappersbeurzen en shows van internationale specialisten. Ondertussen mag ik mijn passie en ervaringen ook delen met een eigen top team. Samen staan wij klaar om jullie de meest trendy snit en/of kleur te voorzien.

Ilke’s Hairvision staat dan ook niet alleen garant voor een totaalbeleving op vlak van professioneel haaradvies, laatste nieuwe trends en haarproducten, maar ook op vlak van ontspanning en beleving.

Hopelijk tot binnenkort!